Du er her: gnk.no > Våre selskaper > Albir Palace
 

Skansen Hotell Tromsø

Albir Palace åpnet 1. oktober 2007. Apartamentos Albir Palace – et palass som virkelig bærer sitt navn med rette. Uten overdrivelse,- et smykke av et bygg. Utstyrt og innredet med sjel. 24 store luksus-leiligheter. Lekre en- og to soveroms suiter som tilfredsstiller den mest kresnes behov og forventning.

Beliggenhet:
Albir Palace ligger i Albiråsen med utsikt over Albir og Altea med 10 minutters gange til hovedgaten og stranden i Albir. Anlegget ligger i rolige omgivelser og har en nydelig utsikt over fjell og hav med sol hele dagen.

Utendørs:
Anlegget har utendørs svømmebasseng. Store deler av uteplassen er belagt med tregulv som gir et behagelig og mykt underlag å trå på. Rikelig med utemøbler.

Standard (5-stjerners):
Albir Palace har gjennomgående meget høy standard – noe av det beste man finner i området. Komplekset er gjennomført i design av ypperste klasse. Samtlige leiligheter er fullt utstyrt med smakfulle møbler, stue med åpen kjøkkenløsning med kjøl/frys, vaskemaskin og komfyr med keramisk topp og avtrekksvifte i børstet stål. Leilighetene har store, avskjermede terrasser hvorav flere i tillegg har takterrasse med flott utsikt over Albir og fjellene, med sol hele dagen! Terrassene har eget vann- og strømuttak og er fliselagt med store, moderne fliser.

Leilighetene:
Albir Palace består av 24 store luksus-leiligheter fra bto. 60 til 80 kvm (med sengeplasser opp til 6 personer). Samtlige leiligheter har store bad med både badekar og dusj-muligheter. Leilighetene er lydisolerte med 2-lags isolerglass (Climalit) og blendingsgardiner. Alle rom har downlights og er utstyrt med dimmere som gjør at du alltid har en belysning som virker behagelig for deg. Alle leilighetene er utrustet med individuelle varmepumper for både kulde og varme regulering. Leilighetene har innbruddsikre dører i smakfull design og har eget callinganlegg med tv-visning av besøkende.

Generelt:
-Anlegget er tilrettelagt for lettere rullestolbrukere.
-Trådløs internett-forbindelse.
-Formiddagsbetjent resepsjon på hverdager. Norsk vaktmester.
-24 timers vakttelefon med norsk, engelsk og spansktalende betjening.
-Gratis transport til fastsatt tid på hverdager mellom anlegget og sentrum.
-Innlagt kabel-TV med både engelske og norske TV/radio-kanaler.
-Garasjeanlegg.Albir Palace - Leilighetshotell i Albir
Albir Palace - Aparthotel in Albir
Albir Palace - Apartamentos turisticos en Albir

Kontaktinformasjon:
Apartamentos Albir Palace S.L.U.
Tlf: (+34) 966 865 420
www.albirpalace.com
Carrer Tauro 18
03581 Alfaz del Pi, Albir
Alicante, España